Autoverhuurders in Costa Rica

Wil je een auto huren in Costa Rica? Bij Reisauto.nl hebben we het eenvoudiger voor je gemaakt om een goede huurauto te vinden. We doen continu onderzoek naar verschillende aanbieders van huurauto's en hebben daar onderstaand handig overzicht van gemaakt voor je. Per verhuurder geven we extra toelichting op deze pagina.

We testen de verhuurders op basis van veel voorkomende vragen, zoals prijs, leeftijd en meer. We raden je aan om bij een aantal aanbieders een prijsopgave te doen, zodat jij zeker weet dat je de beste deal hebt!

Verhuurder Prijs1 Prijs2 Min. leeftijd Grens over? 4x4 mogelijk? Creditcard Beoordeling
CarDelMar (link) €€ 18 jaar* Sommige auto's Ja Verplicht
Sunny Cars (link) n.v.t. €€ 21 jaar* Nee Ja Verplicht
Verhuurder CarDelMar (link)
Prijs1 / Prijs2 €€ / €
Min. leeftijd 18 jaar*
Grens over? Sommige auto's
4x4 mogelijk? Ja
Creditcard Verplicht
Beoordeling
Verhuurder Sunny Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 n.v.t. / €
Min. leeftijd 21 jaar*
Grens over? Nee
4x4 mogelijk? Ja
Creditcard Verplicht
Beoordeling
  • "Prijs" weergeeft het prijsniveau van de verhuurder. Prijs1 is de prijs van autohuur zonder optionele verzekeringsopties, Prijs2 is de prijs van all-inclusive (full-risk verzekering) autohuur. Reisauto doet diverse keren per jaar onderzoek naar de kosten van de verhuurders, door gelijke zoekopdrachten onderling te vergelijken.
  • * "Min. leeftijd" weergeeft de minimale leeftijd die die verhuurder hanteert voor een bestuurder of huurder. De minimale leeftijd is voor de verschillende verhuurders alsvolgt: - CarDelMar De minimumleeftijd is over het algemeen 25 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 18 jaar voor een toeslag van €10-€20/dag. - Sunny Cars De minimumleeftijd is 25 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 21 jaar door een toeslag van ongeveer €10/dag te betalen.
  • "Grens over" betekent of de auto de grens naar een ander land mag overschrijden.

CarDelMar

Huurauto in Costa Rica van CarDelMar.com

CarDelMar is een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. CarDelMar biedt de mogelijkheid om de huurauto volledig te verzekeren en het eigen risico af te kopen.

Wij zien vaker dan gemiddeld reviews van klanten van CarDelMar die problemen met de boeking benoemen. Lees bij het boeken bij CarDelMar extra goed de voorwaarden, print je reservering uit en laat je niet zomaar ompraten door de medewerker van de lokale verhuurder. Lees onze tips voor zorgeloze autohuur om de kans op een nare ervaring te minimaliseren!

Link naar de website van CarDelMar

Sunny Cars

Huurauto in Costa Rica van Sunny Cars

Sunny Cars is ook een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. Sunny Cars werkt uitsluitend op basis van all-inclusive verzekeringen die bij de prijs zijn inbegrepen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Wij hebben zelf met veel plezier vaker bij Sunny Cars gehuurd. Met de premium pakketten, aangegeven in de zoeklijst bij het boeken van de huurauto, krijg je extra opties. Dit kan onder andere een tweede bestuurder inbegrepen bij de prijs of een auto met een lage kilometerstand en nieuw bouwjaar zijn.

Link naar de website van Sunny Cars