Een auto huren in Curaçao

Terwijl je nadenkt over het huren van een auto voor jullie vakantie in Curaçao dwalen je gedachten af. Een tropisch ontbijt met uitzicht op het witte zandstrand en de azuurblauwe zee. Je ziet het al helemaal voor je! En dan na het ontbijt, hoppa de duikspullen achterin die stoere pickup leggen en samen naar een voor jullie nieuwe duikspot rijden. Waar ga je die pickup vinden, voor een betaalbare prijs en met een goede verzekering?

Gelukkig ben je op deze website terecht gekomen. Wij vertellen jou in dit artikel over leeftijd en rijbewijs, verzekering, creditcard, en geven je handige tips om een auto te huren in Curaçao. En met het handige overzicht van verhuurders dat wij gemaakt hebben kun jij een keuze maken voor de beste auto.

Een auto huren op Curaçao en rondreizen

Een auto huren , snel en makkelijk geregeld.

Navigeer op deze pagina:

 1. Vanaf welke leeftijd kun je een auto huren op Curaçao?
 2. Welke documenten heb je nodig om een auto te huren op Curaçao?
 3. Zonder creditcard een auto huren in Curaçao?
 4. Hoe verzeker je je huurauto in Curaçao?
 5. Waar moet je op letten als je een auto huurt op Curaçao?
 6. Zijn de verkeersregels op Curaçao hetzelfde als in Nederland?
 7. Tanken in Curaçao
 8. Waar kun je parkeren?
 9. Wat te doen in geval van schade?
 10. Heb je navigatie nodig in Curaçao?
 11. Wat is OneWay huren in Curaçao?
 12. Welke auto kies je voor je vakantie in Curaçao?
 13. Waar huur je een auto op Curaçao?
 14. Wat is de prijs van een huurauto in Curaçao?
 15. Autoverhuurders en ervaringen
 16. Meer weten? Check ook deze pagina's

Vanaf welke leeftijd kun je een auto huren op Curaçao?

Je kunt al vanaf 18 jaar een auto huren op Curaçao. De keuze in modellen is dan beperkt. De meeste verhuurbedrijven verhuren vanaf de leeftijd van 23 jaar, eventueel met een toeslag. Een enkele keer geldt voor bepaalde modellen de eis dat je sinds minimaal twee jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Bekijk ons praktische overzicht van verhuurders om te ontdekken welke minimale leeftijden gelden.

Lees hieronder bij jouw leeftijdscategorie welke regels voor jou gelden.

Je bent 18,19 of 20 jaar

Bij de door ons onderzochte verhuurbedrijven kun je in Curaçao alleen huren bij Sunny Cars. Per dag betaal je een toeslag van ongeveer €10. Je hebt keus uit een beperkt aantal automodellen, zoals de Volkswagen Fox en de Volkswagen Polo.

Je bent 21 of 22 jaar

Net zoals jongere bestuurders betaal je als 21- of 22-jarige een toeslag om een auto te huren op Curaçao. Omdat je ouder bent, heb je een uitgebreidere keuze uit modellen. Nog niet alle modellen zullen tot jouw beschikking staan.

Je bent tussen de 23 en 70 jaar

Vanaf 23 jaar kun je bij ieder verhuurbedrijf een auto huren en je hebt daarbij de keuze uit alle modellen. Er zijn verhuurbedrijven die een toeslag hanteren van ongeveer €10 per dag tot de leeftijd van 26 jaar. Soms geldt als extra voorwaarde dat je sinds minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Je bent ouder dan 70 jaar

Bij twee van de door ons onderzochte verhuurbedrijven kwamen we een maximale leeftijdsgrens tegen bij het huren van sommige modellen. In een aantal gevallen is het mogelijk om de leeftijdsgrens af te kopen door een toeslag van ongeveer €10 per dag te betalen. De meeste modellen auto’s kunnen gewoon zonder toeslag gehuurd worden.

Vanaf welke leeftijd kun je een auto huren op Curaçao?

Welke documenten heb je nodig om een auto te huren op Curaçao?

Wil je een auto huren in Curaçao, dan geldt voor alle leeftijden dat je de volgende documenten nodig hebt:

 • Een geldig rijbewijs sinds minimaal 1 jaar (soms 2 jaar);
 • Een geldig paspoort of identiteitskaart;
 • Een creditcard.

Woon je buiten de EU, dan heb je daarnaast ook een internationaal rijbewijs nodig.

Tip

In Nederland heeft de Rijksdienst voor identiteitsgegevens een app ontwikkeld: ‘KopieID’. Hiermee kun je een foto maken van je identiteitsbewijs en rijbewijs mét een watermerk. En ook bijvoorbeeld het BSN nummer onzichtbaar maken. Vervolgens kun je deze kopie veilig delen met het bedrijf dat er om vraagt.

Zonder creditcard een auto huren in Curaçao?

Wil je veilig en zonder gedoe een auto huren op Curaçao zonder creditcard, dan is er één bedrijf dat we je kunnen aanbevelen: Sunny Cars. De andere door ons onderzochte verhuurbedrijven eisen allen een creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Een enkele lokale verhuurder zal de mogelijkheid bieden om een auto zonder creditcard te huren. Er zal dan een contact bedrag, tussen €500 en €1500, als borg gevraagd worden. Check altijd de auto die je meekrijgt voordat je een overeenkomst ondertekent en let daarbij op de leeftijd van de auto en de staat van de banden.

Een auto huren zonder creditcard via Sunny Cars

Op diverse zonbestemmingen, waaronder Curaçao, biedt Sunny Cars de mogelijkheid om zonder creditcard een auto te huren. Je regelt dit door tijdens het online boeken (minimaal 5 dagen voor de huurdatum) de optie ‘zonder waarborgsom’ aanvinken. De toeslag bedraagt afhankelijk van het model auto tussen de €15 en €100.

Het aantal modellen waaruit je kunt kiezen als je gebruik maakt van de optie ‘zonder waarborgsom’ is vele malen kleiner, dan wanneer je een creditcard gebruikt om te huren. Tijdens ons onderzoek hadden wij de keuze uit 56 modellen met creditcard en 8 modellen zonder creditcard.

Sunny Cars neemt door de optie ‘zonder waarborgsom’ de garantie voor de verhuurder over, in plaats van dat de verhuurder een creditcard als garantie gebruikt. Als voorwaarde zul je bij het ophalen van de auto een aantal documenten aan de verhuurder moeten kunnen laten zien:

 • Je geldige paspoort of identiteitskaart en geldig rijbewijs;
 • De voucher van Sunny Cars, die je ontvangt nadat je geboekt hebt;
 • Een recente telefoonrekening;
 • Een retourticket dat dezelfde datum heeft als de inleverdatum van de auto.
Zonder borg een auto huren op Curaçao

Hoe verzeker je je huurauto in Curaçao?

Je gaat een auto huren in Curaçao en wilt niet voor nare verrassingen komen te staan. Het is dus handig om je huurauto goed te verzekeren. Helaas hebben verhuurbedrijven het erg lastig gemaakt, door verschillende termen op een onduidelijke manier te gebruiken in hun voorwaarden. Om duidelijkheid te scheppen, hebben we onderstaande uitleg gemaakt.

CDW (Collision Damage Waiver)

Deze schadeverzekering beperkt het maximumbedrag waarvoor je aansprakelijk bent bij schade aan de auto. De schade aan het voertuig mag worden veroorzaakt door aanrijdingen en ongelukken. Er blijft wel sprake van een eigen risico dat kan liggen tussen de €700 en €2500. Bij Super CDW vervalt het eigen risico.

LDW (Loss Damage Waiver)

Dit is de CDW aangevuld met dekking van schade door diefstal en/of vandalisme. Ook hier blijft sprake van een eigen risico.

TI (Third Party Insurance)

Deze ook in Curaçao verplichte verzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid (WA). Niet altijd is de dekking van deze verzekering hoog genoeg en in dat geval kun je je bijverzekeren (ALI). Voor deze verzekering geldt een eigen risico dat meestal rond de €1000 bedraagt.

ALI (Additional Liability Insurance)

Als de TI niet voldoende dekking biedt dan kan deze extra verzekering afgesloten worden. Het eigen risico komt echter niet te vervallen.

TP (Theft Protection), ook wel THW (Theft waiver)

Een verzekering voor dekking van schade door diefstal. Er is wel sprake van een eigen risico. Bij Top Cover TP geldt geen of een heel laag eigen risico.

PAI (Personal Accident Insurance)

Dit is een inzittenden verzekering die uitkeert bij letsel of overlijden. Tip: check de standaard WA-verzekering van de bestuurder. Vaak is de vergoeding daarvan beter dan van de PAI en hoef je die dus niet af te sluiten. De PAI is vooral handig als de WA-verzekering besluit om niet uit te keren, bijvoorbeeld wanneer de bestuurder de schuldige van het ongeluk is.

GT (Banden en ruiten dekking)

Deze verzekering bied bescherming voor schade aan banden en ruiten.

All inclusive verzekering

Deze term wordt door veel verhuurbedrijven gebruikt maar biedt niet overal dezelfde dekking. Lees voordat je deze optie accepteert goed de voorwaarden door om te weten wat er uitgesloten wordt en wanneer er sprake is van eigen risico. Wij huren zelf tevreden via Sunny Cars omdat hun all inclusive verzekering helder en transparant is

Hierboven staan de meest voorkomende verzekeringen en benamingen. Bij al deze verzekeringen kunnen er bepaalde schades worden uitgesloten en eigen risico’s van toepassing zijn. Verhuurbedrijven bieden je mogelijkheden om je ook daarvoor te verzekeren.

Lees altijd de huur- en polisvoorwaarden van af te sluiten verzekeringen door. Daarin kun je lezen welke uitsluitingen er zijn. Er zijn zelfs verzekeringen die de schade na een verkeersovertreding niet vergoeden. Alle schade die uitgesloten wordt moet je zelf betalen. Dat zou een domper op het vakantieplezier zijn.

Verzekering van huurauto op Curaçao

Waar moet je op letten als je een auto huurt in Curaçao?

Een belangrijke tip die we je willen meegeven is: Pas je snelheid aan en houd meer afstand van je voorganger als het regent. Door de regen worden de wegen op Curaçao echt spekglad. Kuilen en gaten in het wegdek kunnen onzichtbaar worden bij hevige regenval. Dit kan flinke schade aan je huurauto veroorzaken.

Met welke specifieke verkeersregels moet je rekening houden in Curaçao? Wat te doen als je schade rijdt? Van hoeveel wijntjes kun jij genieten bij dat leuke strandtentje, als je daarna nog moet rijden? Als je wilt kunnen genieten van een zorgeloze vakantie, is het belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn.

Hieronder geven we de antwoorden op onder andere deze vragen. En nog beter: met onze ervaring hebben we een lijst van tips samengesteld om rekening mee te houden als je een auto gaat huren. Reisauto heeft ook een handige checklist gemaakt, zodat je zeker weet dat je de belangrijkste punten naloopt wanneer je de huurauto ophaalt. Je kunt hem gratis downloaden via hetzelfde artikel!

Auto huren op Curaçao tips en tricks

Zijn de verkeersregels in Curaçao hetzelfde als in Nederland?

Over het algemeen zijn de regels hetzelfde als in Nederland. Maar het is goed te weten dat er een paar dingen zijn waar je op moet letten:

De maximumsnelheid voor personenauto’s

Binnen de bebouwde kom 40 km per uur, buiten de bebouwde kom 60 km per uur en op autowegen 80km per uur.

Hoe is de voorrang geregeld?

 • Verkeer van rechts heeft geen voorrang behalve op gelijkwaardige kruispunten;
 • Bij een t-splitsing heeft het verkeer op de doorgaande weg voorrang tenzij anders aangegeven
 • Verkeer op de rotonde heeft niet altijd voorrang, let goed op wat er aangegeven staat op de borden en op het wegdek;
 • Behalve groen betekent oranje hier ook dat je mag doorrijden. Pas bij rood hoef je te stoppen. Kijk dus toch altijd even of er niet nog iemand aan komt rijden voordat je bij groen licht optrekt.

De (voorrangs)regels worden in Curaçao minder streng nageleefd dan in Nederland. Pas je aan de relaxte rijstijl (over het algemeen) van de eilanders aan, rij rustig en verwacht niet dat je altijd voorrang krijgt waar je die wel zou moeten krijgen.

Inhalen

Er wordt rechts gereden en links ingehaald. Rechts inhalen mag ook als er per rijrichting twee of meer rijbanen zijn of als de rijrichtingen gescheiden worden door bijvoorbeeld een berm.

De wegen op Curaçao

Hoewel de doorgaande wegen in Curaçao over het algemeen goed zijn, kom je ook regelmatig kuilen en gaten in het wegdek tegen. Zeker de onverharde wegen richting de stranden kunnen je auto uitdagen. Houdt daarmee rekening als je de weg opgaat, zeker omdat de onderkant van de auto, banden en velgen en het rijden op onverharde wegen vaak niet onder de dekking van de verzekering vallen.

De wegen op Curaçao zijn niet altijd zo goed

Niet alle wegen zijn zo mooi geasfalteerd als op deze foto.

Veiligheid in het verkeer

 • Houd er rekening mee dat verlichting, remlichten, richtingaanwijzers door de medeweggebruikers vaak niet gebruikt (kunnen) worden. Goed afstand houden en rustig rijden geeft je, ook in het donker, de kans om te reageren op het weggebruik van anderen;
 • Officieel mogen geluidssignalen alleen gegeven worden bij direct gevaar voor een aanrijding. In de praktijk wordt er ook getoeterd als bedankje, bijvoorbeeld als iemand je laat invoegen;
 • In Curaçao geldt een maximum alcoholpromillage van 0,5 gram per liter. Gemiddeld komt dat ongeveer neer op twee glazen bier/wijn of whisky. Rijden onder invloed van verdovende middelen is helemaal verboden;
 • Het gebruik van een mobiele telefoon als bestuurder is niet toegestaan;
 • Kinderen tot 12 jaar en kinderen kleiner dan 150 cm moeten op een goedgekeurde zitverhoger of een goedgekeurd kinderzitje met veiligheidsriem vervoerd worden;
 • Het handhaven van de diverse verkeersregels gebeurt op Curaçao niet zo streng als in Nederland. Pas je aan de relaxte en meestal rustige rijstijl hier aan en je bent in no time gewend aan het autorijden in Curaçao.

Tanken in Curaçao

Brandstof is op Curaçao ongeveer de helft goedkoper dan in Nederland. Veel tankstations zijn selfservice. Je betaalt daar bij een loket het bedrag waarvoor je wilt tanken en vervolgens kun je tanken.

Waar kun je parkeren?

In en om Willemstad, bij veel grotere stranden en bij bezienswaardigheden moet je betaald parkeren. Betalen doe je of bij een automaat of wanneer je op een terrein parkeert, bij de parkeerwacht bij de ingang.

In de stad kun je ook in een overdekte beveiligde garage parkeren.

Er zijn zeker ook nog plekken waar je gratis kunt parkeren. Parkeer dan altijd aan de rechterkant van de weg.

Tip

Net als overal ter wereld, komt er ook op Curaçao kleine criminaliteit voor. De verleiding om in te breken wordt minder als er geen waardevolle spullen zichtbaar zijn. Laat daarom het dashboardkastje en de eventueel aanwezige armsteun openstaan. Heb je een kofferruimte die met een zeil afgesloten wordt, laat die dan ook open.

Op Curaçao wil je graag een betrouwbare auto huren

Een verzekering voor de banden en onderkant van de huurauto is geen overbodige luxe op Curaçao.

Wat te doen in geval van schade?

Het is gebruikelijk om in dergelijke situaties contact op te nemen met het verhuurbedrijf en afhankelijk van de ernst van de situatie ook met je eigen reisverzekering. En je belt de politie, ook ingeval van inbraak of diefstal.

In Curaçao komt daar nog een stap bij: bij schade neem je direct contact op met ForenSys via telefoonnummer 199. Bij iedere schade, zelfs bij een klein krasje, verplichten de verzekeringsmaatschappijen van de verhuurbedrijven jou om ForenSys in te schakelen. Zonder schaderapport van ForenSys kan jouw verzekering de schade niet vergoeden.

Tip

Maak ook altijd een aantal foto’s van de schade en de situatie.

Wij vinden het altijd wel erg prettig om navigatie bij ons te hebben. Maps.me is een app waarmee je vóór je vakantie de kaart van Curaçao kunt downloaden op je telefoon. Vervolgens kun je tijdens je vakantie offline gebruik maken van de kaart.

Tip

Wil jij jouw Caribische avontuur vullen met de leukste activiteiten? Wij hebben een lijst gemaakt met de top 5 dingen om te doen in Curaçao!

Wat is One-Way huren in Curaçao?

One-way huren, de auto op een andere verhuurlocatie inleveren dan waar je hem ophaalt, is op Curaçao op aanvraag kosteloos mogelijk.

Wil je de huurauto bij je hotel afgeleverd krijgen dan betaal je voor die service ongeveer €20. Hetzelfde geldt voor ophalen.

Reisauto blog over autohuur op Curaçao

Welke auto kies je voor je vakantie in Curaçao?

We schreven het al eerder; de doorgaande wegen op Curaçao zijn over het algemeen goed maar je kunt kuilen en gaten in het wegdek tegenkomen. De wegen naar de stranden zijn meestal onverhard en kunnen een uitdaging voor je auto zijn.

In principe zijn alle auto’s geschikt om te huren in Curaçao. Maar bepaalde modellen bieden meer comfort dan de andere, afhankelijk van de situatie.

 • Een busje/Van voor als je met 6 of meer personen op vakantie gaat;
 • In Curaçao wordt veel met Pickups gereden. Een stoere auto waarmee je makkelijk de stranden bereikt en die je ruimte geeft om je duikspullen in te vervoeren;
 • Wil je behalve de stranden ook met een eigen auto de heuvels in Christoffelpark verkennen dan zal een Jeep een avontuurlijke beleving aan jouw vakantie geven;
 • Wil je niet op eigen houtje het Christoffelpark in? En hebben de stranden buiten die bij je hotel geen aantrekkingskracht op jou? Dan kun je met een kleine of normale personenauto met veel plezier het eiland verkennen.

Meestal worden auto’s geboekt op ‘klasse’. Dit houdt in dat je een bepaald model kunt boeken maar dat het kan zijn dat je een ander model uit dezelfde klasse meekrijgt.

Waar huur je een auto op Curaçao?

Het beste huur je een auto online, ruim voor je vakantie in Curaçao. Het aantal huurauto’s is niet onbeperkt, aangezien het een eiland is. In drukke periodes kan het dan zomaar zo zijn dat alle auto’s verhuurd zijn. Niet fijn als jij nadat je geland bent, van plan was ter plekke een auto te huren.

Welke verhuurder je kiest hangt af van wat voor soort auto je wilt huren en welke verzekeringen je belangrijk vindt.

Voor jouw gemak hebben wij onderzoek gedaan naar diverse verhuurbedrijven op punten die voor de meeste mensen belangrijk zijn. Op het einde van dit artikel vind je de resultaten hiervan in een handig overzicht.

Een auto huren op Curaçao Mambo Beach

Welke heerlijke strandje ga jij ontdekken met je huurauto?

Behalve de grotere bekende verhuurbedrijven waar wij onderzoek naar doen, zijn er natuurlijk ook lokale kleinere bedrijven waar je een auto kunt huren. Zeker als je bijvoorbeeld zonder creditcard een auto wilt huren komen die lokale bedrijven je vaak tegemoet.

Helaas horen wij regelmatig dat zo’n huurovereenkomst anders uitpakt dan de bedoeling was. Besluit je toch om bij zo’n bedrijf te huren, lees dan behalve de tips op deze pagina ook ons artikel over tips voor het zorgeloos huren van een auto. Als je de tips in onze artikelen goed leest en opvolgt, dan is de kans dat je een nare ervaring opdoet bij het huren van een auto stukken kleiner.

Wat is de prijs van een huurauto in Curaçao?

Het liefst wil je een auto huren in Curaçao voor een voordelige prijs. Natuurlijk zijn de kosten van een huurauto afhankelijk van jouw wensen. Goedkoop huren is fijn, maar vaak zijn er verborgen kosten waardoor je uiteindelijk toch meer geld kwijt bent. Reisauto.nl heeft een breed onderzoek uitgevoerd naar de kosten en voorwaarden van verhuurders.

Bij ons onderzoek vergelijken we huurauto’s die volledig verzekerd zijn en een eigen risico van €0 hebben. De huurtermijn was 14 dagen, de huurlocatie HATO-airport. Alle verhuurders bieden een gratis shuttle van het vliegveld naar de verhuurlocatie en andersom. Let op: onderstaande opsomming is een inschatting. Drukke periodes kan invloed hebben op de prijs.

De kosten, bij een huurtermijn van 14 dagen, van een huurauto in Curaçao, bij de goedkoopste verhuurder met all-inclusive verzekering:

 • €35 per dag voor een kleine auto, zoals een Volkswagen Fox;
 • €44 per dag voor een middelgrote auto, zoals een Kia Rio;
 • €50 per dag voor een jeep, zoals een Suzuki Jimny;
 • €59 per dag voor een busje/van, zoals een Suzuki minivan;
 • €64 per dag voor een pickup, zoals een Nissan Frontier.

Bij een kortere huurperiode wordt de prijs per dag hoger dan bij een langere huurperiode. Kom je een aanbod tegen dat heel erg afwijkt van bovengenoemde prijzen wees dan op je hoede.

Goedkoop een auto huren op Curaçao

Met een huurauto kun je naar ontzettend mooie uitkijkpunten rijden.

Autoverhuurders en ervaringen

Je maakt graag de beste keus voor een huurauto Curaçao. Reisauto.nl doet voortdurend onderzoek naar verhuurbedrijven en heeft daar onderstaand handig overzicht van gemaakt. Zo wordt het voor jou eenvoudiger om een goede huurauto te vinden. We selecteren bedrijven die in Curaçao verhuren op onder andere ervaringen en score, prijzen, mogelijkheden en voorwaarden.

Bij sommige verhuurbedrijven lezen we vaker over slechte ervaringen van klanten dan bij andere bedrijven. Laat je hier in eerste instantie niet door afschrikken. Mensen zijn al snel geneigd om slechte reviews te plaatsen, terwijl het probleem eenvoudig voorkomen had kunnen worden.

Soms zijn er verhuurbedrijven waarbij er een bijzonder groot aantal negatieve recensies is. Wij adviseren om niet bij dergelijke bedrijven een auto te huren. Doe je dat wel, dan raden we aan om extra goed op te letten en alle tips in acht te nemen.

Verhuurder Prijs1 Prijs2 Min. leeftijd Grens over? SUV? Pickup? Creditcard Brandstof Score
Alamo (link)
CarDelMar (link)
Europcar (link)
Sunny Cars (link)
Tui Cars (link)
Verhuurder Alamo (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder CarDelMar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Europcar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Sunny Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Tui Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
 • "Prijs" weergeeft het prijsniveau van de verhuurder. Prijs1 is de prijs van autohuur zonder optionele verzekeringsopties, Prijs2 is de prijs van all-inclusive (full-risk verzekering) autohuur. Reisauto doet diverse keren per jaar onderzoek naar de kosten van de verhuurders, door gelijke zoekopdrachten onderling te vergelijken.
 • * "Min. leeftijd" weergeeft de minimale leeftijd die die verhuurder hanteert voor een bestuurder of huurder. De minimale leeftijd is voor de verschillende verhuurders als volgt: - CarDelMar De minimumleeftijd is over het algemeen 26 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 23 jaar voor een toeslag van $10/dag. - Europcar De minimumleeftijd is over het algemeen 23 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 21 jaar voor een toeslag van $10/dag. - Sunny Cars De minimumleeftijd is 23 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 18 jaar door een toeslag te betalen van €10/dag. - Tui Cars De minimumleeftijd is 25 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 23 jaar door een toeslag te betalen van $7/dag. Bij sommige auto's moet je minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Veel Plezier

Geen Zorgen

Een huurauto voor op vakantie of je road trip? Via de tool op Reisauto.nl vind je de juiste auto voor jou!

Ik wil een auto huren

Logo reisauto kleur

Wat is Reisauto.nl?

Reisauto.nl bestaat uit een team van gepassioneerde reizigers. Wij vinden dat een vakantie of reis veel waardevoller wordt wanneer je een auto tot je beschikking hebt.

We weten echter ook dat een huurauto voor veel gedoe kan zorgen. Over de hele wereld hebben we auto's gehuurd en delen deze ervaring graag met je. Met onze tips is het huren van een auto geen stress-moment meer, maar de start van een mooi avontuur op wielen!

Ebook handige checklist huurauto zonder problemen.

Download de gratis checklist

Met deze handige checklist word jij een huurauto expert! Door de stappen bij het ophalen en terugbrengen van de auto na te lopen, verklein je de kans op een nare ervaring met het verhuurbedrijf.

Download gratis

Haal het meeste uit jouw roadtrips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve tips en kortingsacties.

Zoek je meer informatie over autohuur op Curaçao? Lees verder:

Auto huren Curaçao

Een auto huren op Curaçao

Ben je van plan om dit mooie eiland te verkennen en wil je een auto huren? Met onze complete gids huur jij zonder zorgen de juiste auto.

Activiteiten Curaçao

Wat te doen op Curaçao?

Ga je naar Curaçao en wil je er een onvergetelijke reis van maken? Wij hebben een top 5 van de beste activiteiten samengesteld!

Tips autohuur

De beste tips voor autohuur

Onbetrouwbare verhuurders, oplichtpraktijken, hoge kosten en meer... Met onze top-tips loop je het minste risico bij autohuur, zodat je een fijne reis kunt hebben.