Autoverhuurders op Curaçao

Wil je een auto huren op Curaçao? Bij Reisauto.nl hebben we het eenvoudiger voor je gemaakt om een goede huurauto te vinden. We doen continu onderzoek naar verschillende aanbieders van huurauto's en hebben daar onderstaand handig overzicht van gemaakt voor je. Per verhuurder geven we extra toelichting op deze pagina.

We testen de verhuurders op basis van veel voorkomende vragen, zoals prijs, leeftijd en meer. We raden je aan om bij een aantal aanbieders een prijsopgave te doen, zodat jij zeker weet dat je de beste deal hebt!

Verhuurder Prijs1 Prijs2 Min. leeftijd Grens over? SUV? Pickup? Creditcard Brandstof Score
Alamo (link)
CarDelMar (link)
Europcar (link)
Sunny Cars (link)
Tui Cars (link)
Verhuurder Alamo (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder CarDelMar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Europcar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Sunny Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Tui Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
SUV's?
Pickup's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
  • "Prijs" weergeeft het prijsniveau van de verhuurder. Prijs1 is de prijs van autohuur zonder optionele verzekeringsopties, Prijs2 is de prijs van all-inclusive (full-risk verzekering) autohuur. Reisauto doet diverse keren per jaar onderzoek naar de kosten van de verhuurders, door gelijke zoekopdrachten onderling te vergelijken.
  • * "Min. leeftijd" weergeeft de minimale leeftijd die die verhuurder hanteert voor een bestuurder of huurder. De minimale leeftijd is voor de verschillende verhuurders als volgt: - CarDelMar De minimumleeftijd is over het algemeen 26 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 23 jaar voor een toeslag van $10/dag. - Europcar De minimumleeftijd is over het algemeen 23 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 21 jaar voor een toeslag van $10/dag. - Sunny Cars De minimumleeftijd is 23 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 18 jaar door een toeslag te betalen van €10/dag. - Tui Cars De minimumleeftijd is 25 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 23 jaar door een toeslag te betalen van $7/dag. Bij sommige auto's moet je minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Alamo

Huurauto op Curaçao van Alamo.com

Alamo is één van de grotere wereldwijde verhuurbedrijven. Je kunt de kale huur aanvullen met verschillende verzekeringsopties. Alamo heeft op veel bestemmingen kantoren en een flinke selectie van modellen.

Zo nu en dan komt Alamo met vergelijkbare of goedkopere prijzen voor huurauto's. Als je een goede deal wilt, kun je voor de zekerheid ook de prijs voor jouw huurauto bij Alamo checken voordat je reserveert.

Link naar de website van Alamo

CarDelMar

Huurauto op Curaçao van CarDelMar.com

CarDelMar is een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. CarDelMar biedt de mogelijkheid om de huurauto volledig te verzekeren en het eigen risico af te kopen.

Wij zien vaker dan gemiddeld reviews van klanten van CarDelMar die problemen met de boeking benoemen. Lees bij het boeken bij CarDelMar extra goed de voorwaarden, print je reservering uit en laat je niet zomaar ompraten door de medewerker van de lokale verhuurder. Lees onze tips voor zorgeloze autohuur om de kans op een nare ervaring te minimaliseren!

Link naar de website van CarDelMar

Europcar

Huurauto op Curaçao van Europcar.com

Europcar is een van de grootste verhuurbedrijven ter wereld. Je kunt de kale huur aanvullen met verschillende verzekeringsopties. Europcar heeft op veel bestemmingen kantoren en een flinke selectie van modellen.

Uit ons onderzoek blijkt dat Europcar vaak één van de duurste verhuurders is. Europcar wordt dan ook vooral gekozen dankzij hun bekendheid of via tussenpersonen.

Link naar de website van Europcar

Sunny Cars

Huurauto op Curaçao van Sunny Cars

Sunny Cars is ook een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. Sunny Cars werkt uitsluitend op basis van all-inclusive verzekeringen die bij de prijs zijn inbegrepen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Wij hebben zelf met veel plezier vaker bij Sunny Cars gehuurd. Met de premium pakketten, aangegeven in de zoeklijst bij het boeken van de huurauto, krijg je extra opties. Dit kan onder andere een tweede bestuurder inbegrepen bij de prijs of een auto met een lage kilometerstand en nieuw bouwjaar zijn.

Link naar de website van Sunny Cars

Tui Cars

Huurauto op Curaçao van TuiCars.com

TUI Cars is, net zoals andere aanbieders in deze lijst, een tussenpersoon. TUI Cars koppelt je dus aan bestaande, lokale verhuurbedrijven en biedt een all-risk verzekering die bij de prijs is inbegrepen.

Wees alert wanneer je boekt, de recencies van TUI Cars zijn lager dan van vergelijkbare aanbieders. Wij hebben zelf nog weinig ervaring met TUI Cars. Omdat het een betaalbare aanbieder is van all-inclusive autohuur van een bekende reisorganisatie, hebben we besloten om ze toch op te nemen in ons overzicht.

Link naar de website van Tui Cars