Autoverhuurders in Mexico

Wil je een auto huren in Mexico? Bij Reisauto.nl hebben we het eenvoudiger voor je gemaakt om een goede huurauto te vinden. We doen continu onderzoek naar verschillende aanbieders van huurauto's en hebben daar onderstaand handig overzicht van gemaakt voor je. Per verhuurder geven we extra toelichting op deze pagina.

We testen de verhuurders op basis van veel voorkomende vragen, zoals prijs, leeftijd en meer. We raden je aan om bij een aantal aanbieders een prijsopgave te doen, zodat jij zeker weet dat je de beste deal hebt!

Verhuurder Prijs1 Prijs2 Min. leeftijd Grens over? Creditcard Score
Alamo (link)
Europcar (link)
Sunny Cars (link)
TUI Cars (link)
Verhuurder Alamo (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Creditcard
Beoordeling
Verhuurder Europcar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Creditcard
Beoordeling
Verhuurder Sunny Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Creditcard
Beoordeling
Verhuurder TUI Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Creditcard
Beoordeling
  • "Prijs" weergeeft het prijsniveau van de verhuurder. Prijs1 is de prijs van autohuur zonder optionele verzekeringsopties, Prijs2 is de prijs van all-inclusive (full-risk verzekering) autohuur. Reisauto doet diverse keren per jaar onderzoek naar de kosten van de verhuurders, door gelijke zoekopdrachten onderling te vergelijken.
  • * "Min. leeftijd" weergeeft de minimale leeftijd die die verhuurder hanteert voor een bestuurder of huurder. De minimale leeftijd is voor de verschillende verhuurders als volgt: - Alamo De minimumleeftijd is over het algemeen 25 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 21 jaar voor een toeslag van $14/dag. - TUI Cars De minimumleeftijd is 25 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 21 jaar door een toeslag van ongeveer $10/dag te betalen, je moet dan minimaal 2 jaar je rijbewijs hebben.
  • ** & *** "Grens over" betekent of de auto de grens naar een ander land mag overschrijden. Als er "USA**" in de tabel staat, betekent het dat je met de huurauto naar de Verenigde Staten mag. Je moet dan toeslagen van $15-$25/dag betalen en de huurauto hebben gehuurd in één van de Noordelijke staten van Mexico. Bij Europcar mag je met de huurauto ook naar Belize of Guatemala. Je moet je dan wel aan een aantal regels houden, welke je leest in ons artikel over autohuur in Mexico.

Alamo

Huurauto in Mexico van Alamo.com

Alamo is één van de grotere wereldwijde verhuurbedrijven. Je kunt de kale huur aanvullen met verschillende verzekeringsopties. Alamo heeft op veel bestemmingen kantoren en een flinke selectie van modellen.

Zo nu en dan komt Alamo met vergelijkbare of goedkopere prijzen voor huurauto's. Als je een goede deal wilt, kun je voor de zekerheid ook de prijs voor jouw huurauto bij Alamo checken voordat je reserveert.

Link naar de website van Alamo

Europcar

Huurauto in Mexico van Europcar.com

Europcar is een van de grootste verhuurbedrijven ter wereld. Je kunt de kale huur aanvullen met verschillende verzekeringsopties. Europcar heeft op veel bestemmingen kantoren en een flinke selectie van modellen.

Uit ons onderzoek blijkt dat Europcar vaak één van de duurste verhuurders is. Europcar wordt dan ook vooral gekozen dankzij hun bekendheid of via tussenpersonen.

Eén van de sterke punten van Europcar in Mexico zijn hun voorwaarden voor grensoverschrijding met buurlanden van Mexico. Als je vanuit Mexico een roadtrip door de VS, Guatemala of Belize maakt, dan is Europcar zeker een aanbieder om te vergelijken.

Huur je als jongere persoon? De laatste keer dat wij Europcar bekeken in ons onderzoek, was Europcar gunstiger voor jongere bestuurders dan andere verhuurbedrijven.

Link naar de website van Europcar

Sunny Cars

Huurauto in Mexico van Sunny Cars

Sunny Cars is ook een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. Sunny Cars werkt uitsluitend op basis van all-inclusive verzekeringen die bij de prijs zijn inbegrepen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Wij hebben zelf met veel plezier vaker bij Sunny Cars gehuurd. Met de premium pakketten, aangegeven in de zoeklijst bij het boeken van de huurauto, krijg je extra opties. Dit kan onder andere een tweede bestuurder inbegrepen bij de prijs of een auto met een lage kilometerstand en nieuw bouwjaar zijn.

Let op: bij onze laatste onderzoeken bleek Sunny Cars in Mexico duurder te zijn dan normaal. Het kan dus lonen om ook andere aanbieders te checken.

Link naar de website van Sunny Cars

Tui Cars

Huurauto in Mexico van TuiCars.com

TUI Cars is, net zoals andere aanbieders in deze lijst, een tussenpersoon. TUI Cars koppelt je dus aan bestaande, lokale verhuurbedrijven en biedt een all-risk verzekering die bij de prijs is inbegrepen.

Wees alert wanneer je boekt, de recencies van TUI Cars zijn lager dan van vergelijkbare aanbieders. Wij hebben zelf nog weinig ervaring met TUI Cars. Omdat het een betaalbare aanbieder is van all-inclusive autohuur van een bekende reisorganisatie, hebben we besloten om ze toch op te nemen in ons overzicht.

Link naar de website van Tui Cars