Zonder creditcard een auto huren in Portugal

Wil je veilig en zonder gedoe een auto huren in Portugal zonder creditcard, dan is er slechts een bedrijf dat wij je kunnen aanbevelen. De andere verhuurbedrijven die wij hebben onderzocht, eisen allen een creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Sommige lokale verhuurders bieden je wel de mogelijkheid om zonder creditcard een auto te huren. Wil je daar gebruik van maken? Vraag dan eerst om de auto te zien die je meekrijgt. Lees ook de voorwaarden goed door voordat je een overeenkomst tekent.

In dit artikel willen we je graag wat meer uitleggen over de mogelijkheden bij het bedrijf dat wij je kunnen aanbevelen.

Een auto huren kan in Portugal ook zonder creditcard

Een auto huren , snel en makkelijk geregeld.

Ben je op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp? Klik dan op de link in het overzicht hieronder om rechtstreeks naar dat onderwerp te gaan. Wil je alle informatie lezen op deze pagina, scroll er dan gewoon doorheen.

  1. Zonder creditcard een auto huren bij Sunny Cars
  2. Bij welke verhuurbedrijven kan ik terecht?
  3. Meer weten? Check ook deze pagina's

Zonder creditcard een auto huren bij Sunny Cars

Op diverse zonbestemmingen, waaronder Portugal, biedt Sunny Cars de mogelijkheid om zonder creditcard een auto te huren.

De huur betaal je tijdens je boeking via Ideal. Daarbij vink je tijdens het online boeken (minimaal 5 dagen voor de huurdatum) de optie ‘zonder waarborgsom’ aan. De toeslag voor deze optie bedraagt afhankelijk van het model auto tussen de €64 en €105 bij een huurperiode van twee weken.

Het aantal modellen waaruit je kunt kiezen als je gebruik maakt van de optie ‘zonder waarborgsom’ is vele malen kleiner, dan wanneer je een creditcard gebruikt om te huren. Tijdens ons onderzoek hadden wij de keuze uit 164 modellen met creditcard en 7 modellen zonder creditcard.

Tijdens het hoogseizoen biedt Sunny Cars in Portugal geen mogelijkheid om zonder creditcard te huren.

Sunny Cars neemt door de optie ‘zonder waarborgsom’ de garantie voor de verhuurder over, in plaats van dat de verhuurder een creditcard als garantie gebruikt.

Na het maken van de reservering ontvang je een registratielink. Door op deze link te klikken ga je ermee akkoord om de hele, of een gedeelte van de, waarborgsom terug te betalen aan SunnyCars in het geval van schade waarvoor je niet verzekerd bent.

Auto huren in Portugal zonder creditcard met ideal

Bij welke verhuurbedrijven kan ik terecht?

Je weet nu hoe het zit met het huren van een auto in Portugal zonder creditcard. Ondertussen wil je waarschijnlijk graag zo snel mogelijk de Portugese wegen op met de perfecte huurauto! Bij Reisauto hebben we dit een stuk makkelijker voor je gemaakt.

In ons handige overzicht van verhuurders kun je de aanbieders van huurauto’s met en zonder creditcard terugvinden.

Veel Plezier

Geen Zorgen

Een huurauto voor op vakantie of je road trip? Via de tool op Reisauto.nl vind je de juiste auto voor jou!

Ik wil een auto huren

Logo reisauto kleur

Wat is Reisauto.nl?

Reisauto.nl bestaat uit een team van gepassioneerde reizigers. Wij vinden dat een vakantie of reis veel waardevoller wordt wanneer je een auto tot je beschikking hebt.

We weten echter ook dat een huurauto voor veel gedoe kan zorgen. Over de hele wereld hebben we auto's gehuurd en delen deze ervaring graag met je. Met onze tips is het huren van een auto geen stress-moment meer, maar de start van een mooi avontuur op wielen!

Ebook handige checklist huurauto zonder problemen.

Download de gratis checklist

Met deze handige checklist word jij een huurauto expert! Door de stappen bij het ophalen en terugbrengen van de auto na te lopen, verklein je de kans op een nare ervaring met het verhuurbedrijf.

Download gratis

Zoek je meer informatie over autohuur in Portugal? Lees verder:

Auto huren Portugal

Een auto huren in Portugal

Ben je van plan om een auto te huren in Portugal? In deze complete gids vind je alle informatie die je nodig hebt en een handig overzicht van verhuurders.

Huurauto tolwegen Portugal

Hoe betaal je met een huurauto de tol in Portugal?

Ook wanneer je met een gehuurde auto Portugal gaat verkennen, krijg je te maken met tolwegen. Deze informatie moet je beslist gelezen hebben, voordat je je huurauto reserveert.

Tips autohuur

Vanaf welke leeftijd kun je een auto huren in Portugal?

We maken duidelijk welke mogelijkheden je hebt om een auto te huren in Portugal, afhankelijk van je leeftijd. Van modellen en toeslagen tot rijbewijsvereisten.

Auto huren zonder creditcard in Portugal

Zonder creditcard een auto huren in Portugal?

Wil je een auto huren maar heb je geen creditcard? Geen nood, er zijn andere mogelijkheden!

De beste verzekering van je huurauto in Portugal

Alles over verzekeringen van een Portugese huurauto

Het verzekeren van je huurauto is soms lastig, dankzij de onduidelijke voorwaarden. In dit artikel wordt duidelijk gemaakt hoe jij je auto moet verzekeren.

De beste verzekering van je huurauto in Portugal

De beste tips voor het huren van een auto in Portugal

Waar huur ik een auto, wat is de prijs van een huurauto, wat zijn de belangrijkste verkeersregels om te weten…Met onze tips vergroot je de kans op een goede huurervaring!

Tips autohuur

De beste tips voor autohuur

Onbetrouwbare verhuurders, oplichtpraktijken, hoge kosten en meer... Met onze top-tips loop je het minste risico bij autohuur, zodat je een fijne reis kunt hebben.

Omhoog