Autoverhuurders in Spanje

Wil je een auto huren in Spanje? Bij Reisauto.nl hebben we het eenvoudiger voor je gemaakt om een goede huurauto te vinden. We doen continu onderzoek naar verschillende aanbieders van huurauto's en hebben daar onderstaand handig overzicht van gemaakt voor je. Per verhuurder geven we extra toelichting op deze pagina.

We testen de verhuurders op basis van veel voorkomende vragen, zoals prijs, leeftijd en meer. We raden je aan om bij een aantal aanbieders een prijsopgave te doen, zodat jij zeker weet dat je de beste deal hebt!

Verhuurder Prijs1 Prijs2 Min. leeftijd Grens over? Cabrio's? Luxeauto's? Creditcard Brandstof Score
Alamo (link)
CarDelMar (link)
Europcar (link)
Sunny Cars (link)
Verhuurder Alamo (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Cabrio's?
Luxeauto's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder CarDelMar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Cabrio's?
Luxeauto's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Europcar (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Cabrio's?
Luxeauto's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
Verhuurder Sunny Cars (link)
Prijs1 / Prijs2 /
Min. leeftijd
Grens over?
Cabrio's?
Luxeauto's?
Creditcard
Brandstof
Beoordeling
  • "Prijs" weergeeft het prijsniveau van de verhuurder. Prijs1 is de prijs van autohuur zonder optionele verzekeringsopties, Prijs2 is de prijs van all-inclusive (full-risk verzekering) autohuur. Reisauto doet diverse keren per jaar onderzoek naar de kosten van de verhuurders, door gelijke zoekopdrachten onderling te vergelijken.
  • * "Min. leeftijd" weergeeft de minimale leeftijd die die verhuurder hanteert voor een bestuurder of huurder. De minimale leeftijd is voor de verschillende verhuurders als volgt: - Alamo De minimumleeftijd is over het algemeen 25 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 21 jaar voor een toeslag. - CarDelMar De minimumleeftijd is over het algemeen 26 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 18 jaar voor een toeslag van €10-€20/dag. - Europcar De minimumleeftijd is over het algemeen 24 jaar. Voor sommige auto's is dit minimum te verlagen tot 21 jaar voor een toeslag. - Sunny Cars De minimumleeftijd is 23 jaar. Dit minimum is te verlagen naar 21 jaar door een toeslag van ongeveer €10/dag te betalen.
  • "Grens over" betekent of de auto de grens naar een ander land mag overschrijden. Vaak is grensoverschrijding vanaf de Canarische Eilanden of de Balearen niet toegestaan, evenmin eilandhoppen met de auto.
  • "Brandstof" is de brandstofregeling die geldt bij het huren. "F/F" betekent full/full, oftewel je krijgt de auto mee met volle tank en levert hem ook weer in met volle tank. "F/E" betekent full/empty, je krijgt de auto met volle tank en levert de auto in zonder eerst te tanken. Vaak berekent de verhuurder dan de kosten voor het tanken aan je door.

Alamo

Huurauto in Spanje van Alamo

Alamo is één van de grotere wereldwijde verhuurbedrijven. Je kunt de kale huur aanvullen met verschillende verzekeringsopties. Alamo heeft op veel bestemmingen kantoren en een flinke selectie van modellen.

Zo nu en dan komt Alamo met vergelijkbare of goedkopere prijzen voor huurauto's. Als je een goede deal wilt, kun je voor de zekerheid ook de prijs voor jouw huurauto bij Alamo checken voordat je reserveert.

Link naar de website van Alamo

CarDelMar

Huurauto in Spanje van CarDelMar.com

CarDelMar is een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. CarDelMar biedt de mogelijkheid om de huurauto volledig te verzekeren en het eigen risico af te kopen.

Wij zien vaker dan gemiddeld reviews van klanten van CarDelMar die problemen met de boeking benoemen. Lees bij het boeken bij CarDelMar extra goed de voorwaarden, print je reservering uit en laat je niet zomaar ompraten door de medewerker van de lokale verhuurder. Lees onze tips voor zorgeloze autohuur om de kans op een nare ervaring te minimaliseren!

Link naar de website van CarDelMar

Europcar

Huurauto in Spanje van Europcar

Europcar is een van de grootste verhuurbedrijven ter wereld. Je kunt de kale huur aanvullen met verschillende verzekeringsopties. Europcar heeft op veel bestemmingen kantoren en een flinke selectie van modellen.

Uit ons onderzoek blijkt dat Europcar vaak één van de duurste verhuurders is. Europcar wordt dan ook vooral gekozen dankzij hun bekendheid of via tussenpersonen.

Link naar de website van Europcar

Sunny Cars

Huurauto in Spanje van Sunny Cars

Sunny Cars is ook een tussenpersoon die jou als huurder koppelt aan een lokaal verhuurbedrijf. Sunny Cars werkt uitsluitend op basis van all-inclusive verzekeringen die bij de prijs zijn inbegrepen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Wij hebben zelf met veel plezier vaker bij Sunny Cars gehuurd. Met de premium pakketten, aangegeven in de zoeklijst bij het boeken van de huurauto, krijg je extra opties. Dit kan onder andere een tweede bestuurder inbegrepen bij de prijs of een auto met een lage kilometerstand en nieuw bouwjaar zijn.

Link naar de website van Sunny Cars